Naprapatbehandling långt från Hötorget

Spinex Naprapater fortsätter samarbetet med alpina damlandslaget. Förra veckan var Pär i Zermatt med delar av landslaget. Det var lagets tredje läger på snö den här säsongen och man tränade framför allt super G och störtlopp.

Åkarna får naprapatbehandlingar så ofta de vill och behöver. Ben och rygg får jobba hårt under ett läger och det finns inte mycket tid för återhämtning. Stor del av behandlingarna består ofta av massage och stretching.

Så här tidigt på säsongen finns det inte så många gläciärer som är öppna så lag från många länder är på samma plats och för de mesta tränar flera lag tillsammans i banorna. Då finns det många möjligheter för en svensk naprapat att träffa de andra ländernas terapeuter och utbyta erfarenheter om hur de gör och behandlar exempelvis muskelbristningar, stela ryggar, svullna knän eller andra vanliga åkommor som kan drabba en alpin skidåkare.

De erfarenheterna kan vi sedan ta med hem till Stockholm där du kan få samma behandling av din naprapat på Kungsgatan 50.

Välkommen att boka din behandling på www.spinexnaprapater.se

ny stenke